Grand Café de Smederij

Een unieke locatie, dat wisten we. Een prachtig pand met geweldige kansen, ook daarvan waren we op de hoogte. Toen wij in 2013 de knoop doorhakten en de nieuwe eigenaar werden van dit unieke restaurant in Goes, hadden wij niet durven dromen dat een aantal jaren later Grand Café de Smederij zou uitgroeien tot een volwassen en verfijnde zaak.  Nu schittert er een Grand Café waar u overdag heerlijk op ons zonnige terras plaats kunt nemen en ’s avonds van prachtige gerechten kunt genieten. Ook wij genieten. We genieten van onze gasten en het geweldige team die dagelijks alles op alles zet om het onze gasten naar hun zin te maken.

We bedienen u op uw wenken en met pure passie voor het vak leiden de kookkunsten van de keukenhelden tot de meest (h)eerlijke gerechten. Het gevolg is dat prachtige creaties de keuken verlaten.

Beleef, geniet, neem waar en Wees vooral welkom! We ontvangen u graag.

Met liefde bereid en met de grootste zorg geserveerd. Altijd vriendelijk en met een glimlach. Een avondje onthaasten, gewoon omdat u dat verdient. Uit eten in Goes? Boek hier uw tafel bij Grand Café de Smederij.

VOL VUUR
SMAAKVOL
FRIS
BELEVING
TOEGANKELIJK
PERSOONLIJK
UNIEK
Op de hoogte blijven? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de nieuwsbrief!
angle-right Angle Left Angle Bold